Herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €4,40 voor een brievenbuspakket en € 6,75 voor een normaal pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@2ehandsboeken4u.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mocht er om wat voor reden de bestelling niet binnen 30 dagen geleverd kunnen worden dan heeft de klant het recht heeft de bestelling te annuleren en recht heeft op creditering van de openstaande bedragen.

Als er na een bestelling van de klant tussentijdse prijsverhogingen worden doorgevoerd heeft de klant het recht om kosteloos de bestelling te annuleren.